Om Grønt på bordet

Grønt på bordet ble startet i april 2016 for å inspirere flere til å spise plantebasert og vegansk mat! Jeg vil vise folk hvor enkelt og godt det kan være, at hvem som helst kan klare å spise mer vegetarisk med liten innsats. Siden oppskrifter for kan bli litt vanskelig å følge hvis man ikke er så godt kjent på kjøkkenet, så lager jeg videoer for å vise hvordan det gjøres.

Oppskriftene er enkle nok slik at de aller fleste skal klare å lage det, og ingrediensene er lette å få tak i – med noen få unntak. Jeg vil viste at vegansk mat er helt vanlig mat, og ikke bare mat som lages av ingredienser man aldri har hørt om.

Dette er noe jeg lenge har hatt lyst til å prøve meg på, og det er godt å endelig være i gang. Videoene mine blir litt bedre gang for gang, og jeg håper dere liker å følge meg med på utviklingen som en matvlogger!

Litt om meg som driver bloggen

Jeg heter Tine Katrine og bor i Oslo. De største interessene mine er skriving, fotografering, reising og mat!

I 2009 kuttet jeg ut kjøtt og sluttet fortløpende med å spise alt av animalske produkter. I dag er jeg veganer, og det stortrives jeg med. Jeg har alltid vært veldig glad i mat og trodde jeg aldri ville klare å kutte ut kjøtt og andre dyreprodukter ut av kosten min, men etterhvert som jeg lærte mer om industrien forsvant all apetitten for den type mat.

Tidlig i 2016 begynte jeg å lage videoer som et lite prosjekt for å jobbe med den sosiale angsten min, og bestemte meg raskt for å prøve meg på matvideoer. Å lage gode videoer og å bli komfortabel med å snakke på kamera er noe jeg fortsatt jobber med, men jeg føler jeg blir bittelitt bedre for hver gang.

Så langt trives jeg godt med dette prosjektet, og det er fint å ha noe å drive med som M.E.-syk da jeg ikke kan jobbe eller studere.